Murat Başaran coşturdu

Ortaca 20. Tarım, Turizm ve Çevre Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Murat Başaran, hayranları ve festival alanını dolduran kalabalığa unutulmaz gece yaşattı.Ortaca Belediyesi, Dalaman Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin...

Murat Başaran coşturdu

Ortaca 20. Tarım, Turizm ve Çevre Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Murat Başaran, hayranları ve festival alanını dolduran kalabalığa unutulmaz gece yaşattı.

Ortaca Belediyesi, Dalaman Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin 6 yıldır ortaklaşa düzenlediği “Atatürk Köprüsü Dostluk ve Özlem Şenliği’nin altıncısı Dalaman Çayı üzerindeki tarihi Atatürk Köprüsü’nde yapıldı. Etkinliğe gelenlere neşeli saatler geçirmesini sağladı.

Gece festival alanında sahne alan Sanatçı Murat Başaran, 2 saatten fazla sahnede kalıp, hayranları ile birlikte şarkılarını söyledi. İki saatten fasla sahnede kalan sanatçı Murat Başaran, kendi şarkılarının dışında da sevilen şarkıları seslendirip, dinlemeye gelenlerle birlikte oynadı.

Murat Başaran’ın verdiği konserden sonra Ortaca Belediye Meclis Üyesi Süleyman Dağdelen tarafından seyirci adını çiçek verip, teşekkür etti.

Bu haber toplam 283 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.