Mumcu ve Okkan unutulmadı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Fethiye’de unutulmadı. Fethiye Belediyesi, “Ülkenin birliği ve dirliği için mücadele eden her İnsan Kutsaldır. Ruhları şad olsun” başlığı altında...

Mumcu ve Okkan unutulmadı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Fethiye’de unutulmadı. Fethiye Belediyesi, “Ülkenin birliği ve dirliği için mücadele eden her İnsan Kutsaldır. Ruhları şad olsun” başlığı altında ilçedeki billboardlar ve dijital panolarda Mumcu ve Okkan’ı andı.

Yıllar önce Türkiye’yi sarsan iki suikastın ardından kaybettiğimiz Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her yıl olduğu gibi bu yılda ülkemize mâl olmuş Mumcu ve Okkan’ı unutmadı. Fethiye’nin işlek caddelerinde yer alan billboardlar ve dijital panolara, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın fotoğraflarının yer aldığı afişler asıldı. Fethiye Belediyesi tarafından yapılan tasarımda,  ‘Ülkenin birliği ve dirliği için mücadele eden her insan kutsaldır. Ruhları Şâd olsun’ sözlerine de yer verildi.

Ülkemizdeki bu gibi önemli ve altı çizilmesi gereken konulardaki hassasiyeti ile bilinen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Barış Manço, Cem Karaca, Abdi İpekçi, Rauf Denktaş, Adnan Kahveci, Eşref Bitlis, Muhsin Yazıcıoğlu, Gün Sazak, Recep Yazıcıoğlu, Mehmet Akif Ersoy gibi isimleri ölüm yıldönümlerinde anıyor.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.