Müjdat Gezen Marmaris’te sahne aldı

Tiyatro ve mizahın usta ismi Müjdat Gezen'in "Aptal" isimli tiyatro oyunu Marmaris'te sahnelendi. Oyun iki gün sergilenirken, ünlü sanatçı seyircilerden büyük alkış aldı.Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açılış etkinlikleri...

Müjdat Gezen Marmaris’te sahne aldı

Tiyatro ve mizahın usta ismi Müjdat Gezen'in "Aptal" isimli tiyatro oyunu Marmaris'te sahnelendi. Oyun iki gün sergilenirken, ünlü sanatçı seyircilerden büyük alkış aldı.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açılış etkinlikleri kapsamında halka ücretsiz olarak sahnelenen "Aptal" Marmaris'te sahnelendi. 2 bin kişinin izlediği tiyatro oyunun da ilk olarak sanatçı özel bir televizyon kanalında vatandaşlarla genel kültür üzerine yapılan sokak röportajlarına yer verdi. Vatandaşların verdiği cevaplarla kahkahaya boğulan salon Müjdat Gezen'in gençlik yıllarında okuduğu şarkılara da eşlik etti. Usta tiyatrocu, oyunun bir bölümünde izleyicilerden seyircilerden bir kaçını konuk alarak, "Hamlet" oyununu oynamaları için iki dakikalık rol verdi. Ardından da sahneye çıkan seyircilere 1881 isimli oyunun senaryosunu hediye etti.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.