Muhtar İsmail: “Biz devletin yerel temsilcileriyiz”

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Akyol Mahallesi Muhtarı İsmail Topal, muhtarların devletin yerel temsilcileri olduğunu belirterek yaptıkları çalışmaları anlattı. İsmail Topal: “Biz devletin yerel temsilcileriyiz” dedi.MUSTAFA...

Muhtar İsmail:  “Biz devletin yerel temsilcileriyiz”

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Akyol Mahallesi Muhtarı İsmail Topal, muhtarların devletin yerel temsilcileri olduğunu belirterek yaptıkları çalışmaları anlattı. İsmail Topal: “Biz devletin yerel temsilcileriyiz” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Akyol Mahallesi Muhtarı İsmail Topal, muhtarların devletin yerel temsilcileri olduğunu belirterek yaptıkları çalışmaları anlattı. İsmail Topal: “Biz devletin yerel temsilcilereyiz” dedi.

Rahmetli babası Eşref Topal’ın 25 yıl aralıksız Dere Mahallesi muhtarlığı yaptığını anlatan İsmail Topal, “muhtarlar kamu görevi yaparak halka en yakın kişilerdir bizde bizi seçenlerin her derdine çare olmak için çalışıyoruz” diyerek çalışmalarını anlattı.

Muhtar İsmail Topal, “Ben kendim ilk defa 2019 da 31 Mart yerel seçimlerinde göreve geldim. Mahallemde herkesi tanırım mahalle halkından gelen talepleri not alır her türlü sorunu ilgili kurumlara bildirip çözüm üretmek için çalışıyoruz. Göreve geldikten sonra belediye başkanımız, İsmail Hakkı Tonguç Parkına, kurban bayramlarında kurban pazarı, kurban kesim yeri ve araç parkı haline getirdi. Önümüzdeki günlerde mahallemizdeki bozuk yollarda kaldırım düzenlemesi, yol düzenlemesi ve yeşil alan düzenlemeleri yapılacak. Bu çalışmaların da takipçisi olacağım.   Bilindiği üzere seçimlerden bir yıl sonra korona virüs başladı.  Bu ortamda yoğun çalışma içine girerek ilgili kurumlarla iş birliği içinde gece gündüz halkımızın hizmetinde olduk. Halkımıza yardım yapmak isteyen kişi kurum ve vatandaşlara yardımcı olduk. Yardımları yaparken gösterişten uzak durduk.  Mahalle halkı gece gündüz her an her türlü derdine çare için beni aramaktan çekinmez. Hepimizin bu görevlerde olması halkımız için onlar olmasa bizde olmayız” dedi.

Bu haber toplam 265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.