Mühendisler ve Mimarlar bir araya geldi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Mühendisleri ve Mimarları kapsayan 12. Meslek Komitesi grup toplantısını Ortaca’da düzenledi. MUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Şahin,...

Mühendisler ve Mimarlar bir araya geldi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Mühendisleri ve Mimarları kapsayan 12. Meslek Komitesi grup toplantısını Ortaca’da düzenledi. MUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Şahin, Sedat Tunçer ve N. Fatih Şahin’in yer aldığı toplantıya sektörü temsilen yaklaşık 35 kişi katıldı.

30 Mayıs Cuma günü Ortaca Belediyesi Kent Konseyi salonunda gerçekleştirilen toplantıda sektöre yönelik sorunların tespiti amaçlanarak çözüme yönelik yapılabilecek çalışmalar konuşuldu.

Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Ortaca Belediyesi İmar İşleri Müdürü Nadir İrfan ve Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürü İlhan Ocak, yeni Büyükşehir Yasası kapsamında Büyükşehir Belediyesi olan Muğla’nın ve ilçelerinin görevleri ve MUTSO üyeleri birlikte ile neler yapılabileceği konularında bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca Ortaca’da yapılması planlanan Hizmet Binası hakkında mühendisler ve mimarlar ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.