Muğlaspor’un formaları beğenildi

Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Muğlaspor’da sezon hazırlıkları aralıksız olarak sürüyor. Şampiyonluk iddiası ile sezona hazırlanan ekipte bir yandan transferlerde da ard arda gerçekleştirilirken,...

Muğlaspor’un formaları beğenildi

Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Muğlaspor’da sezon hazırlıkları aralıksız olarak sürüyor. Şampiyonluk iddiası ile sezona hazırlanan ekipte bir yandan transferlerde da ard arda gerçekleştirilirken, takımın yeni sezonda giyeceği formalar da belirlendi. Yeşil Beyazlı yeni formalar yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlardan tam not aldı.

Transferler sürüyor

Hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlı ekip diğer yandan transferleri de gerçekleştiriyor. Son olarak geçtiğimiz yıllarda Muğlaspor forması ile profesyonel olduktan sonra Süper Ligde Konyaspor formasını giyen ardından da Samsunspor, Karşıyaka, Denizlispor ve Mersin İdmanyurdu gibi çok sayıda PTT 1. Lig takımında ter akıtan Ozan Özkan yuvaya döndü. Yeniden Muğlaspor formasını giyeceği için çok mutlu olan Özkan, Muğlaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.