Muğlaspor’dan, Bodrumspor’a kutlama

Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Muğla’nın diğer takımı Bodrumspor’u kutladı. Basın Sözcüsü Eskihisarlı; “Biz Muğlaspor olarak her zaman...

Muğlaspor’dan, Bodrumspor’a kutlama

Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Muğla’nın diğer takımı Bodrumspor’u kutladı. Basın Sözcüsü Eskihisarlı; “Biz Muğlaspor olarak her zaman biz şampiyon olamazsak Bodrumspor şampiyon olsun dedik. Bodrumspor’un şampiyonluğunda emeği geçen herkesi kutlar, 3. Ligde üstün başarılar dileriz”dedi.

Bodrumspor’un şampiyonluğu ile  ilgili olarak bir açıklama yapan Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı; “Sezon başında ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduk. Tüm açıklamalarımızda şampiyon olmak istediğimizi, ancak biz şampiyon olamazsak ise bir diğer Muğla takımı Bodrumspor’un şampiyon olmasını istedik. Muğlaspor olarak yaşadığımız şanssız puan kayıpları sonrasında şampiyon olamadık. Ligin bitimine üç hafta kala şehrimizin diğer temsilcisi Bodrumspor bu mutlu sona ulaştı. Bodrumspor’u kutluyoruz. Bodrumspor’un şampiyonluğunda pay sahibi olan başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya,yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, kulüp çalışanları ve taraftarlarını kutluyoruz. Bodrumspor’a 3. Ligde başarılar diliyoruz. 3. Ligdeki başarıları bizim başarımız ve gururumuz olacak.” diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.