Muğlaspor’da seçmeler başladı

Muğlaspor genç yetenekleri kadrosuna katmak için her yıl sezon öncesi olduğu gib bu sezon öncesi de seçmeler yapıyor. Seçmeler Muğla ve çevre illerden yaklaşık 50 futbolcu katılıyor.Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolası...

Muğlaspor’da seçmeler başladı

Muğlaspor genç yetenekleri kadrosuna katmak için her yıl sezon öncesi olduğu gib bu sezon öncesi de seçmeler yapıyor. Seçmeler Muğla ve çevre illerden yaklaşık 50 futbolcu katılıyor.

Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan BAL ligi takımlarından Muğlaspor, genç yetenekleri takıma kazandırmak için futbolcu seçmelerine başladı. Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde gerçekleşen seçmelere Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 50 futbolcu katılıyor. Seçmelere Gana ve Fildişi Sahilinden iki yabancı futbolcu da katıldı.

Düğerek Stadında gerçekleşen seçmelerin ilk gününü Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi de izledi. Yaklaşık iki saat süren seçme antrenmanında futbolcular çift kale maçta performanslarını sergilediler.

Sezonda sahada iyi mücadele edebilmek için transfer çalışmalarında çok titiz davrandıklarını, iç ve dış transferde önemli isimleri kulübe kazandırdıklarını belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, düzenlenen seçmelere katılımın çok yüksek olmasının Muğlaspor markasının büyüklüğünü bir kez daha gösterdiğini söyledi. Üç gün sürecek seçmeler sonunda yetenekli gençleri kulübe kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Teknik Direktör Urhan, seçmelerde ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.