Muğlaspor Yönetimi Güvençer’i ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda Ali Rüştü Gürsoy Başkanlığında oluşturulan Muğlaspor’un yeni yönetim kurulu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini...

Muğlaspor Yönetimi Güvençer’i ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda Ali Rüştü Gürsoy Başkanlığında oluşturulan Muğlaspor’un yeni yönetim kurulu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Güvençer: “Hepinizin yeni görevi hayırlı olsun. Muğla’mız için güzel şeyler yapacağınıza kalpten inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Ali Rüştü Gürsoy Başkanlığındaki Muğlaspor yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Güvençer Muğlaspor Futbol takımına yeni sezonda başarılar dilerken geçtiğimiz sezonda gösterdikleri performanstan dolayı da kutladı.

Güzel şeyler yapmak istediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rüştü Gürsoy: “İşimiz çok zor ama birilerinin de bu işi üstlenip yapması lazım. İnşallah bu sene iyi işler hedefliyoruz. İyi niyetli olarak çalışacağız. Arkadaşlarımda çok heyecanlı. Şu anda teknik kadromuzu oluşturduk. Transfer için görüşmelere başladık. Sezonun maddi olarak en sıkıntılı zamanı. Vatandaşlarımızdan beklenti çok fazla. Hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.