MUĞLASPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor, deplasmanda Kemalpaşaspor’u 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.SİNEM KAPLANBölgesel Amatör Lig’in 5.haftasında Muğlaspor, deplasmanda Kemalpaşaspor ile mücadele...

MUĞLASPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor, deplasmanda Kemalpaşaspor’u 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

SİNEM KAPLAN

Bölgesel Amatör Lig’in 5.haftasında Muğlaspor, deplasmanda Kemalpaşaspor ile mücadele etti.  Kemalpaşa İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Muğlaspor rakibini 1-0 mağlup ederek evine mutlu döndü.

Maçın son 25 dakikasında Veli Akbulut’un kırmızı kart görmesi sonucu mücadeleye 10 kişi devam eden Muğlaspor, Ayhan Gençtürk’ün 56. Dakikada attığı gol ile sahadan galip ayrıldı.

“ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK”

Muğlaspor Futbol Şubesinde görevli yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Basın Sözcüsü Süleyman Akbulut,  “Bu maçın bizim için hayati bir önemi vardı. Sıradan bir lig maçı gibi gözükse de, bugüne kadar karşılaştığımız zorlu rakiplerle müsabakalarımız hep berabere sona ermişti. Bunun dışında Çine gibi bir takımdan da şansız bir mağlubiyet aldık. Bunun verdiği bir gerginlik vardı ve şansımızı kırmak istiyorduk. Bu şansımızı kırmamız gerekiyordu ve Kemalpaşa maçı bunun için bir milattı diyebiliriz. Dolayısıyla müsabaka sırasında maçın 2. Yarısında Veli’nin kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi devam etme durumunda kaldık. 10 kişi ile 1-0 maçı tamamlamamız büyük bir mutluluğa sebebiyet verdi diyebiliriz. Şeytanın bacağını da kırmış olduk. Müsabakada 10 kişi kalmamız tabi ki de futbolcularımız da yordu. Yine de karşılaşmada çaba sarf ettiler, galibiyet istediler ve gülen taraf biz olduk. Futbolcu arkadaşlarımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi göstermiş oldukları çabadan dolayı kutluyoruz. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar çünkü bugün Muğlaspor’un şuanda iyi giden bir yönetim anlayışıyla yükselen bir çıtası var. Bunda sonraki süreçte, 2 hafta üst üste içerde oynayacağımız maçlar var. Bu galibiyetimizi bir seri galibiyetler serüvenine dönüştürüp, ligin ilk yarısını sıralamanın üst sıralarında bitirmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.