Muğlaspor bugün kongreye gidiyor

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu bugün yapılacak olan genel kurul için yönetim kurulu çalışmalarını tamamladıklarını belirterek; “Yönetim kurulunda çalışmak isteyen her kesimden herkese yer vermeye çalıştık....

Muğlaspor bugün kongreye gidiyor

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu bugün yapılacak olan genel kurul için yönetim kurulu çalışmalarını tamamladıklarını belirterek; “Yönetim kurulunda çalışmak isteyen her kesimden herkese yer vermeye çalıştık. Ayrıca bazı branşlar için fahri yönetim kurulu üyelerini de görevlendirmeyi planlıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Muğlaspor’u ortak akılla hep birlikte yönetmek istiyoruz. dedi.

Türk futbolunun en köklü kulüplerinden birisi olan Muğlaspor’u 6 yıl mücadele ettiği amatör liglerden şampiyon yaparak profesyonel liglere taşıyan Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, 18 Mayıs Perşembe günü (bugün)yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için yönetim kurulu listesini tamamladığını kaydetti. Yeşil beyaza gönül vermiş herkesi Perşembe günkü genel kurula davet ettiklerini ifade eden Başkan Beyimoğlu, Muğlaspor’un tüm Muğla’nın ortak değeri olduğunu söyledi.

“Büyük Muğlaspor Projemiz sürüyor”

Yönetim kurulu olarak 2,5 yıl önce başladıkları büyük Muğlaspor projesinin ilk etabını takımı Bölgesel Amatör Ligden Profesyonel liglere taşıyarak tamamladıklarını dile getiren Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘şimdi önümüzde daha sabır ve daha çok yapılandırma gerektiren sezonlara başladık. Bu anlamda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sezon başındaki hedefimiz öncelikle ligde kalıcı olmaktı. İlk önce profesyonel ligleri analiz etmek ve tanımayı planladık. Muğlaspor ve Muğla markasını tüm Türkiye’de en iyi şekilde temsil ettik. 3. lİgdeki ilk yılımızda çok sayıda kulüp ve yöneticileri ile önemli dostluk ve iyi ilişkiler kurduk. Muğla’ya gelen bütün takımları da en iyi şekilde ağırladık. 1967 yılında kurulan birleştirici ve ağabey Muğlaspor ruhunu herkese aşılamaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde de büyük bir ilgi ile karşılandık. Hiçbir maçımızda problem çıkmadı. Federasyon ve disiplin kurulu ile hiçbir sıkıntı yaşamadan ilimizi en iyi şekilde temsil ettik.

“Yönetim kurulu üye sayısı azalacak”

Perşembe günü yapılacak genel kurulda 25 olan yönetim kurulu sayısını azaltacaklarını ifade eden Başkan Beyimoğlu, ‘Ben öncelikle bugüne kadar yönetim kurulunda Muğlaspor için emek veren bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Gün gelecek bizde bırakacağız. Önümüzde kongre süreci var. Muğlaspor için yeni bir yol haritası çizeceğiz. Bu genel kurulda 25 olan yönetim kurulu üye sayımızı azaltmayı planlıyoruz. Yönetim kurulunda bir kan değişikliği yaparak 5 yada 6 arkadaşımızla ayrılacağız. Yeni yönetim kurulu oluştururken çalışmak isteyen her kesimden herkese görev vermeye çalıştık. Yönetim kurulunda herkes sorumlu olduğu komiteyle ilgili çalışmalara yoğunlaşacak. Kurumsallaşma anlamında yönetim kurulu üyesi sorumlu olduğu komitenin çalışmalarını yönetim kurulu ile paylaşacak. Ayrıca mücadele ettiğimiz bazı branşlar içinde yönetim kurulu dışından fahri yönetici modelini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Muğlaspor’u tüm Muğla ile birlikte yönetmek istiyoruz’ diye konuştu

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.