“MUĞLASPOR: BİR DÜŞÜŞÜN PERDE ARKASI” YAZI DİZİSİ BAŞLIYOR

Geçmişte büyük başarılara imza atan, şampiyonluklar yaşayan Muğlaspor’un Bölgesel Amatör Lig’e düşüşünün perde arkasında yaşananlar ile ilgili yazı dizisi Perşembe günü Muğla Haber Gazetesi’nde başlıyor.Bir dönem...

“MUĞLASPOR: BİR DÜŞÜŞÜN PERDE ARKASI” YAZI DİZİSİ BAŞLIYOR

Geçmişte büyük başarılara imza atan, şampiyonluklar yaşayan Muğlaspor’un Bölgesel Amatör Lig’e düşüşünün perde arkasında yaşananlar ile ilgili yazı dizisi Perşembe günü Muğla Haber Gazetesi’nde başlıyor.

Bir dönem rakip takımların korkulu rüyası olan Muğlaspor’un 2. Lig’den amatör kümeye düşmesinde kimler sorumlu? 2011 yılında 2.7 milyon lira olan büyük borç nasıl oluştu? Takımın kurtuluşu için ne yapılması gerekiyor?

Muğlaspor Başkanı Eminer İçten, Teknik Direktör Levent Bayraktar, Muğlaspor’u daha önce 2 kez şampiyon yapan eski başkan Özer Kırkan, takımda 10 yıl futbol oynayan, 10 dönem de teknik direktörlük yapan Mehmet Alpez ve Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu düşüşün ardındaki sebepleri ve Muğlaspor’un başarısı için gerekenleri Muğla Haber Gazetesi’ne anlattı.

YARIN: Özer Kırkan: “15 BAŞKANDAN 10’U MENFAAT İÇİN KULÜBÜN BAŞINA GEÇTİ”

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.