MUĞLA’NIN YILDIZI YILDIZ SPOR KULÜBÜ..

Muğla’da son yıllarda spor kulübü anlamında güzel gelişmeler yaşanıyor. Son yıllarda kurulan spor kulüpleri çok kısa sürede önemli ve güzel projelere imza atmaya başladı.  Aralık 2020’de kurulan Muğla Yıldız Spor...

MUĞLA’NIN YILDIZI YILDIZ SPOR KULÜBÜ..

Muğla’da son yıllarda spor kulübü anlamında güzel gelişmeler yaşanıyor. Son yıllarda kurulan spor kulüpleri çok kısa sürede önemli ve güzel projelere imza atmaya başladı.  Aralık 2020’de kurulan Muğla Yıldız Spor Kulübü de bu kısa zamanda yaptığı başarılı çalışmalara adını tüm Muğla’ya duyurdu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesinde yüksek lisansına devam eden Turgut Çulcuoğlu’nun Başkanı olduğu Yıldız Spor Kulübü dört branşta çalışmalarına devam ediyor.

Şu anda futbol, yüzme, kickboks ve cimnastik branşlarında faaliyetlerinde devam eden Menteşe Yıldız Spor Kulübü yaklaşık 100 sporcuya eğitim veriyor.

Yaz döneminde ise açtığı Yaz Spor Okullarında bu dört branşa ilave olarak dans ve muaythaı dallarında da faaliyet gösteren kulüp yaklaşık 200 sporcu sayısına ulaştı.

Daha önce Muğla TV’de SPORTESİ Programına konuk ettiğim Kulüp Başkanı Turgut Çulcuoğlu ile Cimnastik Antrenörü ve Milli Sporcu Melisa Yıldırım kulübün başarı öyküsünü Muğlalılarla paylaşmışlardı.

Turgut Başkan ve antrenör ekibinin ilerleyen zamanda çok daha büyük başarılara imza atacağına eminim.  Kulüp Başkanı Turgut Çulcuoğlu başarılı çalışmalarının yanında Muğla’daki kurum ve kuruluşlar ile kurduğu iyi diyalogla kulübün gelişimine de büyük katkı sağlıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite’sinin de büyük desteğini alan Menteşe Yıldız  Spor Kulübü önümüzdeki yıllara Türk sporuna çok sayıda yetenek armağan edecek.

Her zaman olduğu gibi bizlerde doğrunun ve başarılı çalışmaların destekçisi ve takipçisi olmaya devam edeceğiz. Menteşe Yıldız Spor Kulübü Başkanı Turgut Çulcuoğlu ve bünyesindeki tüm antrenör arkadaşlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.  Bir başka yazıda görüşünceye kadar kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.