Muğlalı engelliler şampiyon oldu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Özel Sporcular Futsal Şampiyonası 20-23 Aralık 2012 tarihleri arasında Gaziantep’te yapıldı. Şampiyonada, Dalaman Ortaca Engelliler Spor...

Muğlalı engelliler şampiyon oldu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Özel Sporcular Futsal Şampiyonası 20-23 Aralık 2012 tarihleri arasında Gaziantep’te yapıldı. Şampiyonada, Dalaman Ortaca Engelliler Spor Kulübü Türkiye şampiyonu oldu.

Daman Ortaca Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erhan Karakuş, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, “Gaziantep’te ilimizi gururla temsil etmenin yanında Türkiye şampiyonu olmanın onurunu yaşadık. Şampiyonaya gitmemizde katkıları olan Muğla Valimiz Sayın Fatih Şahin’e Dalaman ve Ortaca kaymakamlarımıza İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, Dalaman İl Genel Meclisi üyesi Muhammed Şaşmaz’a, Belediye Başkanlarımıza Yusuf Aladağ’a teşekkür ederiz. Bölge halkımızdan tek isteğimiz bu çocuklara sahip çıksınlar. Bizim sadece maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Bölge halkından gelecek destekle inanıyorum ki Dalaman ve Ortaca bölgemizde daha çok engelli çocuğumuza spor yaptıracağız ve başarılarımız her zaman yukarıda olacak” dedi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.