Muğla’da kaza: 4 yaralı

Muğla-Aydın karayolu Akçaova köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Muğla çıkışında Aydın istikametine seyir halinde olan Melek Çagay (27) yönetimdeki 48 YS 793 plakalı otomobil, sürücünün...

Muğla’da kaza: 4 yaralı

Muğla-Aydın karayolu Akçaova köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Muğla çıkışında Aydın istikametine seyir halinde olan Melek Çagay (27) yönetimdeki 48 YS 793 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı yola geçti. Aydın istikametinden Muğla kent merkezine seyir halinde olan Kamil Kayar (32) idaresindeki 48 AK 660 plakalı otomobille kafa kafaya çarpışan bayan sürücünün kullandığı otomobilde büyük hasar meydana geldi. Kazada, Kamil Kayar ve yanında yolcu olarak bulunan Birgül Kayar (38) yaralandı. 48 YS 793 plakalı araç sünücüsü Melek Çagay ve Engin Çagay (29) çarpışmanın etkisiyle araçta sıkıştı. Araçta sıkışan iki kişi Muğla Belediye İtfaiyesi AKS ve Sivil Savunma ekiplerince çıkarıldı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Sağlık ambulansı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Melek Cagay'ın durumun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası Aydın istikametinden Muğla istikametine trafik akışı tek şeritten sağlandı.

Bu haber toplam 312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.