Muğla’da 713 Sözleşmeli Memur alınacak

Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İlyas Sarıyerli, Muğla’ya alınacak 713 sözleşmeli memur hakkında bilgi verdi.Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İlyas Sarıyerli; “Her işsizin bir danışmanı olacak" sloganıyla...

Muğla’da 713 Sözleşmeli Memur alınacak

Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İlyas Sarıyerli, Muğla’ya alınacak 713 sözleşmeli memur hakkında bilgi verdi.

Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İlyas Sarıyerli; “Her işsizin bir danışmanı olacak" sloganıyla Türkiye genelinde 2 bin 817 iş ve meslek danışmanı ataması yapıldığını, bu atamaların 36'sının Muğla'ya geldiğini söyledi. Danışmanlarla birlikte kentin farklı noktalarında iletişim masaları açıldığına değinen Sarıyerli; “Açtığımız iletişim masalarıyla birçok vatandaşımıza ulaştık. Ayrıca, 8 bin 500 iş verenimizle de bire bir görüşme imkânı bulduk. Maliye Bakanlığı tarafından iş ve meslek danışmanlarımız 4 bine tamamlanacak. Danışmaların bin 200'nün vizesi verildi. Muğlalı işsiz vatandaşlarımızın, işe girmek isteyenlerin kurumumuza müracaat etmelerini istiyorum” dedi.

İl Müdürü Sarıyerli, iş başı eğitim programlarıyla ilgili projeleri olduğunu, projelerini Ankara'da düzenlenen toplantıda anlatma fırsatı bulduklarını dile getirdi. Özellikle okullara yardımcı hizmetli temini konusunda toplum yararına çalışma programlarını anlatma fırsatı bulduklarına değinen Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Sarıyerli, “Yılsonunu kadar 713 sözleşmeli memur alınacak. Vatandaşlar konunun takipçisi olsun" diye konuştu.

İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Muğla'ya daha fazla iş ve meslek danışmanını ataması yapılması için görüşmelerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.