YATAĞAN’DA RESMİ BAYRAMLAŞMAYA BÜYÜK KATILIM OLDU

Yatağan’da Ramazan Bayramı için Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından Yatağan Belediyesi Hacı Ömerler Evi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen resmi bayramlaşmaya büyük katılım oldu.

YATAĞAN’DA RESMİ BAYRAMLAŞMAYA BÜYÜK KATILIM OLDU

MUSTAFA AKTAŞ

Bayramlaşma törenine, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya, Ahmet Yunus Tuna, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, MHP İlçe Başkan Vekili İlgin Cura, DP İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı konuşmada, “Bayramlar Toplumsal değerlerin hatırlandığı, Birlik, kardeşlik, dayanışma, kaynaşma, duygularımız daha fazla olduğu özel günlerdir. Görüldüğü gibi bayramlaşma törenine yoğun ilgi var ben katılan katılamayan herkesi çok teşekkür ediyor Mübarek ramazan bayramını kutluyorum. Yatağan belediyesi olarak halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç da, Bayramların birlik beraberlik dayanışma kaynaşma günü olduğunu vurgulayarak, katılanlara teşekkür edip bayramını kutladı. Bayramlaşmada konuklara girişte ve içerde ikramlarda bulunuldu.

Bayramlaşma programının ardından Protokol, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Servis, Şehit aileleri, Devlet Hastanesi ve Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Yatağan’a gelen depremzede vatandaşlara ziyaretler yaparak bayramlarını kutladı.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.