YATAĞAN MÜFTÜLÜĞÜ’NCE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI EZBERE ŞİİR OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı, Yatağan İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması yapıldı.

YATAĞAN MÜFTÜLÜĞÜ’NCE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI EZBERE ŞİİR OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Yatağan İmam Hatip Ortaokulu Toplantı salonunda düzenlenen yarışmada öğrenciler, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un, Başkanlık tarafından belirlenen şiirlerinden birini sahnede ezbere okudular.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, Yatağan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şaban Çınaroğlu, Değerlendirme komisyonu jüri üyeleri, öğrenciler ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu ve 13 öğrencinin yarışmaya katıldığı programda öğrenciler şiir okurken performanslarıyla jüri üyelerini duygulandırdı ve hayran bıraktı.

Birbirinden güzel performanslarıyla birincinin seçiminde zorlanan değerlendirme komisyonu ilk üçe giren öğrencileri belirledi. Komisyon Başkanı ve İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek eğitimlerinde ve hayatlarında başarılar diledi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Ramazan Ayı olması dolaysıyla Yatağan Müftülüğünce para ödülü verildi.

Dereceye giren öğrenciler şu şekilde:

“İkra Can - İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Emin Özden - İmam Hatip Ortaokulu, Büşra Piren 100.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu”

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri 18 Mart Pazartesi yapılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında takdim edildi. Öğrencilerin hediyelerini Türkiye Diyanet Vakfı Yatağan Şubesi üstlendi.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 417 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.