YATAĞAN KAYMAKAMI KILIÇ’TAN GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, gazilere ve ailelerine verdiği önemi göstermek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

YATAĞAN KAYMAKAMI KILIÇ’TAN GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Kaymakam Kılıç, Akgedik Mahallesi’nde ikamet eden merhum Kıbrıs gazisi İsmet Bal’ın ailesini, Bahçeyaka Mahallesi’nde yaşayan Kıbrıs gazisi Mustafa Otcu ve ailesini, Gökpınar Mahallesi’nde ikamet eden merhum Kore gazisi Ali Çelik’in eşi Gülümser Çelik’i evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretlerde gazilerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Kaymakam Kılıç, onların taleplerini dinleyerek not aldı. Devletin her zaman gazilerine ve şehit ailelerine sahip çıkacağını belirten Kılıç, vatan için fedakârlık yapmış gazilere ve ailelerine minnettarlık duyduklarını ifade etti.
Görüşmelerde gazilerimiz ve aileleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Kılıç’a teşekkür etti.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 1022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.