YATAĞAN BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Yatağan Belediyesinde çalışan işçilerle belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Belediye İş Sendikası yetkilileri arasında 2024 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi yapılan toplantı ve görüşmeler le imzalandı.

YATAĞAN BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Yatağan Belediyesinde çalışan işçilerle belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Belediye İş Sendikası yetkilileri, arasında 2024 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi yapılan toplantı ve görüşmeler le imzalandı. Törene, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Toplu İş Sözleşmesi Genel Sekreteri Güney Demirdaş, Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, Şube Başkan Yardımcısı Atilla Türkmen ve işyeri temsilcileri de katıldı.

Yatağan Belediyesi yapılan sözleşme sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

‘ENİ TİS, TÜM EMEKÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediyemizdeki tüm emekçi arkadaşlarımızı kapsayan, Belediye İş Sendikası ile işyerimiz arasında, 2024 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi, Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Toplu İş Sözleşmesi Genel Sekreteri Güney Demirdaş, Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, Şube Başkan Yardımcısı Atilla Türkmen ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen törende imzalanarak yürürlüğe girdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, toplu iş sözleşmesi imza töreninde yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da tüm işçilerimizin ekonomik ve sosyal yönden tüm imkanlarımızı kullanarak yaşamlarını kolaylaştırmak adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, emekleri için teşekkür ediyor, sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sendika temsilcileri ve çalışma arkadaşlarımız, görüşmelerin her iki taraf için de hayırlı bir şekilde sonuçlanmasındaki destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’e teşekkürlerini ilettiler.

Tüm emekçilerimize hayırlı olsun’...

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.