VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN ORTACA VE KÖYCEĞİZ ZİRAAT ODALARINA ZİYARET

​​​​​​​Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayları Av. Emre Aykın, İlyas Yılmaz ve Elif Çetin İşlek beraberindeki Vatan Partisi heyeti, Köyceğiz ve Ortaca Ziraat Odalarına ziyarette bulundu.

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN ORTACA VE KÖYCEĞİZ ZİRAAT ODALARINA ZİYARET

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Emre Aykın, şunları söyledi:

"Bugün Türkiye'nin en yakıcı, en önemli problemlerinden birisi hiç şüphesiz ki ekonomidir. Sistemin dayattığı partilere baktığımız zaman vaatleri arasında üretimi göremiyoruz. 1980 sonrası izlenen politikalar ile Türkiye; sıcak paraya, ithal tohuma, ithal gübreye ve ithal hayvan yemlerine mahkum edildi. Bugün mevcut cumhurbaşkanı adaylarından hiçbiri ne yazık ki bu sorunlara değinmiyor. Çiftçinin ucuz mazot, yerli tohum ve pazarda devlet güvencesi taleplerine sadece Vatan Partisi bilimsel bir programla cevap veriyor. Vatan Partisi'nin olduğu bir mecliste yumruklar değil, üreticilerin sorunları konuşulur. Yıllardır kotalarla kısıtlanan, ithal tohuma mahkûm edilen, ucuz mazot ihtiyacını dile getiren üreticilerimizi Üretim Devrimi programımızla kucaklıyoruz. Komşularımızla iş birliği yapacağız, üreticimize ucuz mazot desteği sağlayarak sürülmemiş tarla bırakmayacağız. İthal tohum dayatmalarına son vererek, ata tohumlarımız ile üreteceğiz genetiği değiştirilmemiş, sağlıklı ve doğal tarım ürünleri üreteceğiz. Planlı tarım politikası ile üreticimizin ürünlerini tarlada bırakmayacağız, devlet eli ile aldığımız ürünleri tüketiciye daha ucuza ulaştıracağız. Bütün yurttaşlarımızı güçlü devlet, üreten ve birleşen Türkiye çatısında, Üretim Devrimi Programı ile birleşmeye davet ediyoruz."

Bu haber toplam 725 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.