ULA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI DEMİRBAŞ’TAN AÇIKLAMA: “İLÇEMİZİN DEVLET HASTANESİNE İHTİYACI VAR”

Uzun yıllardır Muğla ve ilçelerinde sağlık sektöründe başarıyla hizmet veren Beyin Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Ali Demirbaş, Ula Belediye Başkan A. Adaylığını açıklamasının ardından projeleri ile gündeme geldi.

ULA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI DEMİRBAŞ’TAN AÇIKLAMA: “İLÇEMİZİN DEVLET HASTANESİNE İHTİYACI VAR”

Başkan A. Adayı Demirbaş, ilçede yapılan toplum sağlığı merkezinin güncel teknolojiden uzak olduğunu ilçenin bir devlet hastanesine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ula Belediye Başkan A. Adayı olan Beyin Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Ali Demirbaş sosyal medya hesabından Ula ile ilgili projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Dr. Demirbaş, ilçedeki Toplum Sağlığı Merkezi ile ilgili açıklama yaptı.

“HALKIN MENFAATİNE UYGUN BİR YAPI”

30 bin nüfuslu ilçede sağlık tesisi olarak yanlış bir kararla toplum sağlık merkezi yenilemesi yapıldığını ifade eden Ula Belediye Başkan A. Adayı Dr. Mehmet Ali Demirbaş ilçenin entegre bir ilçe devlet hastanesine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

CHP Ula Belediye Başkan A. Adayı Demirbaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Memleket; Ula, Gökova körfezinin kuzey yamacı. Yaklaşık 30.000 nüfuslu ilçemize sağlık tesisi olarak yanlış bir kararla toplum sağlığı merkezi yenilemesi yapıldı. Güncel teknolojiden uzak, kullanacak halkın değil yapan müteahitin menfaatine uygun bir yapı, hesapta ilçemize kazandırıldı.

Oysaki ilçemizin ivedilikle entegre bir ilçe devlet hastanesine ihtiyacı var. Böylelikle kısa süreli yatarak tedavi ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verilebilmeli.

Tabiki biran önce hatadan dönülebilir. Eski toplum sağlığı binası uygun biçimde revize edilip acil servis haline getirilirse kurum entegre ilçe hastanesine dönüştürülebilir. Bunun için her anlamda göreve hazır olduğumu ifade etmek isterim. Milletimiz için üretmek, milletin özünden varolan herbireyin temel sorumluluğu olmalı. Haydi Ula’da yaşayan tüm bireyler birlikte güzel birşey yaratalım.”

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.