SEYDİKEMERSPOR PLAY-OFF'TA

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda Ortaca Belediyespor ve Marmaris Genç Spor A.Ş.’den sonra play-off grubuna kalan takım 14. hafta mücadelesinde kendi sahasında Ortaca Belediyespor’u 1-0 yenen Seydikemerspor oldu.

SEYDİKEMERSPOR PLAY-OFF'TA

Muğla Süper Amatör Küme B Grubu’nda haftalar önce Ortaca Belediyespor ile Marmaris Genç Spor A.Ş. play-off grubuna kalmayı garantilemişti. Üç takımın play-off çıkacak olduğu grupta 3. takım olabilmek için Marmaris Beeldiyespor, Dalaman Beeldiye Gençlik Spor ve Seydikemerspor yarış içerisine girdi. Geçen hafta oynanan karşılaşmalar sonucunda Seydikemerspor’un Dalaman Belediyesi Gençlik Spor’u 4-2, Ortaca Belediyespor’un Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etmesi ile Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda paly-off’a hangi takım kalacağının belirlenmesi 14. hafta maçlarına kaldı.

Marmaris Belediyespor bu hafta karşılaşacak olduğu ve maçta iddiası olmayan Karaçulhaspor maça çıkmayınca karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrılmış oldu. Öte yandan Seydikemer Mehmet Günay Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ortaca Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Seydikemerspor Muğla Süper Amatör Küme B Grubu’nda play-off'a kalan 3. takım olmayı başardı.

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda ligin tamamlanmasının ardından Ortaca Belediyespor, Marmaris Genç Spor A.Ş ve Seydikemer Belediyespor play-off grubuna kaldı. A Grubundan gelecek olan 3 takım ile 6 takım play-off karşılaşmalarına çıkacaklar. Play-Off grubunda müsabakaların çift devreli lig ve puan usulüne göre oynatılarak Muğla Süper Amatör Lig Şampiyonu belli olacak. Şampiyon olan takım BAL ligine yükselecek.

İHA

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.