SEYDİKEMER TARIMA DAYALI İHTİSAS OSB’NİN İHALESİ 7 KASIM’DA

.

SEYDİKEMER TARIMA DAYALI İHTİSAS OSB’NİN İHALESİ 7 KASIM’DA

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2 Haziran 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazanan Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin, müteşebbis heyet tarafından hazineden satın alınan arazi üzerine yapılacak etüd, proje ve mühendislik işi 7 Kasım’da ihaleye çıkacak.

SİNEM KARAKAYA

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde kuruluş şamasındaki Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş protokolü 2 Haziran 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazanmıştı.

Müteşebbis heyet tarafından hazineden satın alınan arazi üzerine yapılacak etüd, proje ve mühendislik işi 7 Kasım’da ihaleye çıkacak.

Organize Sanayi Bölgesinin arsası Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden satın alındı. Toplam alan ise 1.143.843 m2. Arazi bedelinin tamamı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyette bulunan kuruluşların katkıları ile karşılandı.

İHALE 7 KASIM’DA

Gelinen aşamada, Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanına ait Etüt, Proje Mühendislik Hizmetleri Hazırlanması işi ihalesi yapılacak. İhale,07 Kasım 2023 Salı günü Saat:11.00 da Seydikemer İlçesinde yapılacak.

Organize Sanayi Bölgesi arazisinin etüt, proje mühendislik hizmetlerinin yaptırılmasından sonra altyapı işleri (yol, su, elektrik, kanalizasyon, atıksu) tamamlanacak, sonra da öncelikle Seydikemer ve Fethiye İlçelerinde bulunan yatırımcı firmalardan toplanacak talep doğrultusunda parsel tahsisleri yapılarak faaliyete başlanacak.

Müteşebbis heyette bulunan kurum ve kuruluşlar ise şu şekilde:

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Seydikemer Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret Borsası, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği, Seydikemer Ziraat Odası, Kadıköy Kalkınma Kooperatifi

YÖNETİM KURULU

İdris AKBIYIK – Vali – Başkan, Yıldız BÜYÜKER – Seydikemer Kaymakamı-Başkan V., Osman ÇIRALI – Fethiye TSO Bşk. – Üye, Bayram Ö. AKDENİZLİ – Seydikemer Belediye Bşk. Üye ve Turgut TOKMAK – Fethiye-Seydikemer Süt Birliği Bşk. Üye

Bu haber toplam 654 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.