MUĞLA KOKPİT OKULLARI TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

Muğla'nın Ula ilçesinde hizmet veren havacılık, sağlık ve yazılım üzerine eğitim veren Muğla Kokpit Okulları aynı zamanda da spora da yatırım yapmaya devam ediyor.

MUĞLA KOKPİT OKULLARI TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda da Hentbol branşında Okul Sporları Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Genç Erkekler A kategorisinde il birincisi oldu ve Muğla’yı bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

19-21 Aralık tarihlerinde Denizli’de 16 okul ile düzenlenen bölge müsabakalarında İzmir, Antalya ve Manisa bölgesinden okullar ile karşılaşan Muğla Kokpit Okulları, grubunu lider tamamlayarak Türkiye Yarı Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

"HER ŞEYİN BAŞI ONLARA İNANMAK"

Muğla Kokpit Okulları Kurum Müdürü Sezgin Karadağ, “Akademik başarının yanında sportif başarı da bizim için değerli. Önemli olan gençlerimizin kendini mutlu hissettikleri alanda yanlarında olmak ve onlara destek olmak. Kokpit ailesi olarak bu bağlamda gençlerimize spor alanında göstermiş oldukları başarılarından dolayı burs sağlıyor ve onları destekliyoruz. Her şeyin başı onlara inanmak. Onlar geleceğimiz...” dedi.

Bu haber toplam 728 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.