MİLLİ SPORCULAR, ŞAMPİYON OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR

Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası Serisi Finali "Sarıgerme 2023" organizasyonunda altın madalya kazanan milli sporcular, şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor.

MİLLİ SPORCULAR, ŞAMPİYON OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR

Ortaca ilçesindeki Sarıgerme Belediye Plajı'nda düzenlenen organizasyonda Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Arjantin, Fransa, Gürcistan, İran, Ukrayna, ABD, Slovenya, Yunanistan, Romanya'dan kadın ve erkek 67 sporcu mücadele etti.

50 kilo kadınlarda altın madalya kazanan Emine Çataloğlu, dünya ikinciliğinin ardından ilk defa dünya şampiyonluğunu yaşadığını söyledi.

aa-20231015-32416983-32416978-milli-guresciler-dunya-plaj-guresi-sampiyonasini-degerlendirdi.jpg

"SARIGERME HALKINA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Dünya şampiyonasının son serisinin Muğla'da yapılmasının kendileri için avantaj olduğunu belirten Çataloğlu, "Bütün destekçilerimiz Türk'tü ve onların desteklerinden dolayı kendimizi çok güçlü hissettik. Onların sayesinde de dünya şampiyonluğunu elde ettim. Sarıgerme halkına da çok teşekkür ediyorum." dedi.

90+ kiloda dünya şampiyonu olan Fatih Yaşarlı da daha önce iki defa birinci olduğunu, üçüncü kez şampiyonluk yaşadığı için mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Diğer sporcuların da çok iyi mücadele ettiğini söyleyen Yaşarlı, "İnşallah hedefimiz olimpiyatlara girersek en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek." ifadesini kullandı.

HABER: AA

Bu haber toplam 319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.