METİN ERGUN ÇARŞAMBA GÜNÜNÜ YATAĞAN’A AYIRDI

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Metin Ergun geçtiğimiz Çarşamba gününü Yatağan İlçesine ayırarak bir takım ziyaretlerde bulundu ve Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

METİN ERGUN ÇARŞAMBA GÜNÜNÜ YATAĞAN’A AYIRDI

İYİ Parti Milletvekili ve İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Metin Ergun geçtiğimiz Çarşamba gününü Yatağan İlçesine ayırarak bir takım ziyaretlerde bulundu ve Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergun, geçtiğimiz Çarşamba gününü, beraberinde İYİ Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Çöllüoğlu, İlçe başkanı Ali Anbarcı, İl yönetim Kurulu üyesi Serkan Uzun ve partililerle Yatağan İlçesinde seçim bürosunda partililerle buluştu. Tes-İş sendikası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bakanlığı, Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret etti. Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Daha sonra Köklük Mahallesi sakinleriyle buluşarak Yatağan Belediye Başkanlığını kazanmaları halinde ne gibi hizmetler edeceğini anlattı.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.