METİN ERGUN ÇALIŞMALARINA YATAĞAN’DA DEVAM ETTİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 1. sıra adayı Prof.Dr. Metin Ergun, eşi Pervin Ergun, İl Başkanı Yardımcısı Serkan Uzun, İlçe Başkanı Sadet Kocasarı ve partililerle hafta sonu Yatağan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

METİN ERGUN ÇALIŞMALARINA YATAĞAN’DA DEVAM ETTİ

MUSTAFA AKTAŞ

Genel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin adayları seçim çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti Muğla 1. Sıra adayı Prof. Dr. Metin Ergun, beraberinde eşi Pervin Ergun ile Yatağan İyi Parti İlçe Binasına geldi.

İYİ Parti Muğla 1. Sıra adayı Prof. Dr. Metin Ergun’u Yatağan İYİ Parti binasında İlçe Başkanı Sadet Kocasarı, İlçe yöneticileri kadın kolları, gençlik kolları ve partililer karşıladı.

Ardından İl Başkanı Yardımcısı Serkan Uzun, İlçe Başkanı Sadet Kocasarı ve partililerle pazarı dolaştı. Daha sonra köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip destek istedi.

Burada, Partilileri genel seçimleri kazanacaklarını anlatarak bilgi veren İYİ Parti Muğla 1. Sıra adayı Prof. Dr. Metin Ergun ve beraberindekiler, Yatağan Pazarını dolaşarak pazarcılar ve vatandaşla sohbet ettiler.

Vatandaşların sorun ve dertlerini dinleyen Metin Ergun, seçimleri Millet ittifakının kazanacağını, belirterek, “Adalet, hak, hukuk ve demokrasi herkese eşit olacak. Liyakat gelecek. Türk milleti hak ettiği refaha kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.