MENTEŞE BELEDİYESİ HER GÜN İFTAR YEMEĞİ VERECEK

Menteşe Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarına başladı. Ramazan ayı boyunca her gün bir hayırseverin sağladığı erzak ile 3 bin kişilik 4 çeşit iftar yemeği verilecek. Pazaryerinde kurulacak iftar yemekleri, Perşembe günleri Cumhuriyet Okulu bahçesinde ve Kötekli Mahallesi pazaryerinde kurulacak.

MENTEŞE BELEDİYESİ HER GÜN İFTAR YEMEĞİ VERECEK

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Ramazan ayının maneviyat duygusunun en yoğun olduğu ay olduğunu belirterek, “Paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayında geleneksel iftar çadırımızı pazar yerine kuruyoruz. İftar yemeklerimiz Ramazan ayı boyunca her gün bir hayırseverimizin sağladığı erzakla aşevimizde özenle hazırlanacak. Her gün 3 bin kişilik 4 çeşit iftar yemeği çıkaracağız. Sadece haftanın bir günü (Perşembe günleri) Pazar kurulması nedeniyle iftar soframızı Cumhuriyet Okulu bahçesine kuracağız. Bu süreçte aşevimiz Ramazan ayı boyunca öğlenleri hizmet vermeye devam edecek. Hafta içi her gün 500 kişilik öğlen yemeklerimiz çıkacak.” dedi.
KÖTEKLİ MAHALLESİNE İFTAR SOFRASI KURULACAK
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Ramazan ayı münasebetiyle haftanın bir günü Kötekli Mahallesi’ne de iftar sofrası kurulacağını belirterek, “İftar soframızı öğrenci kardeşlerimizin yoğun olduğu Kötekli Mahallemize de kuracağız. Kötekli Mahallemizdeki iftar soframız haftada bir gün perşembeleri öğrenci kardeşlerimizle buluşacak. Bu duygularla Ramazan ayının barış ve sevgiye vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını kutluyorum." dedi.

Bu haber toplam 795 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.