KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FETÖ ÜYESİ DALAMAN’DA YAKALANDI

Muğla Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyesi R.C.C. isimli şüpheli yakalandı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FETÖ ÜYESİ DALAMAN’DA YAKALANDI

FETÖ silahlı terör örgütü mensuplarının faaliyetlerinin deşifresine, engellenmesine ve firari şahısların yakalanmasına yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müşterek çalışma yapıldı.
Yapılan çalışmalar sonucunda İzmir Ağır Ceza İlamat ve İnfaz Bürosunca Silahlı Terör Örgütüne üye olma (FETÖ) suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan R.C.C. isimli şahıs ikametinde yakalandı. R.C.C. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İHA

Bu haber toplam 746 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.