KAYMAKAM KILIÇ VE BAŞKAN TOKSÖZ’DEN AHİ SİNAN KIBLE CAMİİ’NE ZİYARET

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz , İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, yapımı süren Yeni Mahalle Tilkiler Mevkisindeki Ahi Sinan Kıble cami inşaatında incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM KILIÇ VE BAŞKAN TOKSÖZ’DEN AHİ SİNAN KIBLE CAMİİ’NE ZİYARET

Ziyarette İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi yeni yapılan cami inşaatı hakkında gelinen son aşama ve bundan sonra yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, burada yaptığı açıklamada; “05 Ağustos 2022 Cuma günü dualarla temelini attığımız camimizin inşaatı Cenab-ı Allah’ın inayeti, Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Müftülüğümüz, Yeni Mahalle AHİ Cami Yaptırma ve Yaşatma” Derneğimizin ve Yatağanlı hayırsever vatandaşlarımızın işbirliği ve katkılarıyla hızla ilerliyor.Bugün cami inşaatımızda dış işçilikte sona yaklaşılmış olup çevre düzenlemesi ve müştemilat çalışmaları devam etmektedir. Cami içinde ise sıva,pencere, taban döşeme, halı vb. Çalışmalar devam etmekte olup en kısa zamanda camimizin tamamlanarak ibadete açılabilmesi için hayır sahiplerimizin desteklerine ihtiyaç duyulmaktadır. Camimizin bu aşamaya gelmesinde başta Ahi Cami Yaptırma Ve Yaşatma Derneği’miz olmak üzere maddi ve manevi katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

HABER:MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.