KAVAKLIDERE’NİN 2 MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Muğla’nın Kavaklıdere ilçe merkezinden sonra Menteşe ve Çayboyu mahallelerinde de başlayan doğalgaz çalışması devam ediyor.

KAVAKLIDERE’NİN 2 MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

MUSTAFA AKTAŞ-

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi Menteşe ve Çayboyu mahallelerinde, doğalgaz çalışması devam ediyor. Menteşe ve Çayboyu mahallelerinde vatandaşların aboneliği ve kullanma izinlerinin verilmesine başlandı.

DEMİR: “HAYAL BİLE DEĞİLDİ GERÇEK OLDU”

Kavaklıdere’de doğalgaz altyapısının tamamlanmasıyla tören düzenlenerek açılışı yapılmıştı. Böyle bir hizmeti ilçe halkına sunmanın gururunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Demir, Hayal bile değildi gerçek oldu. Şimdi de en büyük Mahallerimiz olan Menteşe ve Çayboyu Mahallelerinde, doğalgaz çalışması devam ediyor. Bir taratan hat döşemeleri devam ediyor diğer taraftan abonelik işlemleri devam ederek doğalgaz bağlanması devam ediyor. Halkımıza hizmet etmek bizleri mutlu ediyor. Hizmetlerimiz ve sosyal kültürel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Muğla Akmercan Doğalgaz Müdürü Serdar Kaplanoğlu da, “Muğla Doğalgaz olarak, ihtiyaç sıralamasına göre, il genelinde çalışmalarımız devam ediyor” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.