KAVAKLIDERE’DE 3 MAHALLEYE SICAK ASFALT YAPILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklıdere İlçesinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

KAVAKLIDERE’DE 3 MAHALLEYE SICAK ASFALT YAPILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kavaklıdere İlçe Merkezinde, yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklıdere İlçesi girişinde bulunan 1300 metrelik yolun sıcak asfalt çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlamış ve yol trafiğe açılmıştır. Büyükşehir ekipleri Kavaklıdere İlçe girişinin ardından Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde 4 km’lik sıcak asfalt çalışması tamamlanıp yol çizgileri çizildi.

Ekipler, Turgut Özal Bulvarında bölünmüş yolun sol şerit üzerinde 800 metre güzergahta, 2. kat sıcak asfalt çalışmalarına başlayacak. Ayrıca Turgut Özal Bulvarında bordür ve asfalt çalışmaları ile Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde kaldırım imalat çalışmalarına da devam ediyor.

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.