KAVAKLIDERE MENTEŞE’DE EGE JUNİOR CUP COŞKUSU

Menteşe Yerküpe Beşpınar Spor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Ege Junior Cup Futbol Turnuvası Kavaklıdere’nin Menteşe mahallesinde 40 takımın katılımı ile coşku içerisinde gerçekleştirildi.

KAVAKLIDERE MENTEŞE’DE EGE JUNİOR CUP COŞKUSU

Menteşe Yerküpe Beşpınar Spor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Ege Junior Cup Futbol Turnuvası Kavaklıdere’nin Menteşe mahallesinde 40 takımın katılımı ile coşku içerisinde gerçekleştirildi. Turnuvada sporcular doğa harikası Yerküpe mesire alanını, Yerküpe Mağarasını ve ekolojik tarım yapılan alanları görme imkanı buldu.

Menteşe Yerküpe Beşpınar Spor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Ege Junior Cup Futbol Turnuvası değişik yörelerden 40 takımın katılımı ile gerçekleştirildi.

Şenlik havasında geçen turnuvaya çok sayıda aile de eşlik ederken, turnuvaya katılanlar Yerküpe mesire alanını, Yerküpe Mağarasını ve ekolojik tarım yapılan alanları görme imkanı buldu.

Turnuvaya katılan bütün spor kulüplerine teşekkür eden Menteşe Yerküpe Beşpınar Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Serim, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvamız şenlik havasında geçti. Turnuvaya katılanlar bol oksijenli doğa ile iç içe olan çadır kampında eğlenceli zamanlar geçirdiler. Turnuvada sporcular doğa harikası Yerküpe mesire alanını, Yerküpe Mağarasını ve ekolojik tarım yapılan alanları görme imkanı buldu. Yöremizi tanıtmak amaçlı yapmış olduğumuz bu futbol turnuvasında yoğun katılımlardan dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ederim. Turnuvada çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çocuklarımız 3 gün boyunca çadırlarda, tabletten, telefondan ve televizyondan uzak kalarak bol oksijenin depoladılar. Turnuvamızın düzenlenmesine katkı veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara çok ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.