İstiklâl Marşı’nı En Güzel Okuyanlar Muğla’da Belli Oldu

İlkokuldan liseye tüm kategorilerde öğrenciler duygu, vurgu ve hitabetleriyle jüriyi etkiledi. Katılım belgeleri tüm öğrencilere verildi.

İstiklâl Marşı’nı En Güzel Okuyanlar Muğla’da Belli Oldu

whatsapp-image-2026-03-06-at-14-29-18-3.jpeg

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması il finali tamamlandı.

Menteşe Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda yapılan finalde, ilçelerinde birinci olarak yarışmaya katılmaya hak kazanan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri jüri karşısında İstiklâl Marşı’nı en güzel şekilde okumak için performanslarını sergiledi. Öğrenciler, duygu, vurgu, tonlama ve hitabet açısından etkileyici sunumlar yaptı; jüri seçim yapmakta zorlandı ve her kategoride dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.