İSMAİL BAYKAL ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal seçim çalışmalarıkapsamında halk ve esnaf buluşmalarına devam ediyor.

İSMAİL BAYKAL ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ortaca ve Dalaman’da ziyaretler gerçekleştiren İsmail Baykal, “Halkımızdan Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh var. Sıktığımız her elde, baktığımız her gözde gördüğümüz şudur ki Muğla'nın ve Muğlalı’nın umudu Yeniden Refah Partisidir” dedi.

Yeniden Refah Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, Ortaca ve Dalaman’da ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Adayı İsmail Baykal, “Partimizin hazırlamış olduğu ekonomi paketleri, proje paketleri ve milletimizi gerçek refaha kavuşturacak parti vaatlerini duyan bilen tüm vatandaşlarımızın tek umudunun milli görüş olduğunu yani bizlerin olduğunu görüyoruz. Ve inanıyoruz ki bu umut ışığı içinde 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız bizleri hizmet makamı olan milletvekili vekilliğine yollayacaktır. Ve bu sorumluluğun bilincinde olarak bende onlara söz veriyorum yetki hemşerilerimden hizmet benden. Biz Yeniden Refah Partisiyiz geçmişte zor şartlarda neler yaptıysak bugün fazlasını yapacağız” dedi.

Bir vatandaşın “Size oy vereceğiz ama artık oylar ne olacak” demesi üzerine, sistemin değiştiğini artık baraj sorunu olmadığını Dom sistemi içinde aldıkları oyların boşa gitmeyeceğini kaydeden Baykal,“Baraj yok Yeniden refah var. Her oy değerli artık o sebeple milli görüşe verilen her oy yerinde ve doğru bir karardır” dedi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Baykal, “Esnafımız merak etmesin milli görüş mecliste esnafımızın da sesi olacaktır. Girdi maliyetleri düşecek esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak” dedi.

İsmail Baykal, çalışmalar kapsamında ilçe, köy ve ev ziyaretlerini Muğla teşkilatı ile gerçekleştireceğini dile getirdi.

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.