GÜNAY DALAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

​​​​​​​Muğla siyasetinin deneyimli isimlerinden Ayhan Günay, İYİ Parti’den Dalaman Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

GÜNAY DALAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Muğla siyasetinin deneyimli isimlerinden Ayhan Günay, İYİ Parti’den Dalaman Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Günay, “Dalaman’ın daha iyi yönetilmesi için bilgi ve tecrübelerimle belediye başkanlığına hazırım. Tüm Dalaman’ı kucaklayan bir kardeşiniz olacağım” dedi.

Aday adaylığını açıklayan Ayhan Günay, açıklamasında şunları söyledi:

“Uzun yıllardır siyasetin içindeyim, görüyorum ki doğru siyaset yapmışım burada gördüğüm sinerji ve katılım ne kadar da doğru yolda olduğumu gösteriyor. Dalaman’ın ilerleyemeyişi hep ben ve sen siyasetinden kaynaklı. Dalaman Biz olmalı. Her kesimin sesi olabilmeli ihtiyaçlarına cevap vermek için ilk önce sahada o sorunu yaşayan kesimlerle buluşarak fikir almak önemli, Bir sorunun çözümünü ancak o sorunu yaşayan kişilerle tespit edebilirsiniz.”

ayhan-gunay-iyi-parti4.jpg

“TÜM DALAMAN’I KUCAKLAYAN BİR KARDEŞİNİZ OLACAĞIM”

“Belediye başkanı sürekli sahada, Ankara’da, STK’larla, İş dünyası ile vatandaşın her kesimi ile olmalıdır. Kendinizi makam odasına kapatırsanız Dalaman’ın sesi, çözümü olamazsınız. Ben Ayhan Günay olarak buradan söz veriyorum. Doğru ekip bilgi ve tecrübelerim ile tüm Dalaman’ı kucaklayan bir kardeşiniz olacağım.”

“DALAMAN’IN DAHA İYİ YÖNETİLMESİ İÇİN BİLGİ VE TECRÜBELERİMLE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HAZIRIM”

“Sizlerin de bildiği gibi Dalaman uzun yıllardır iyi yönetilemiyor. Bunu kime sorsanız öğrenebilirsiniz. Geçtiğimiz seçim de Dalamanlı hemşerilerim belki iktidarın yatırımları Dalaman’a gelir diyerek oylarını İktidar partiden yana kullanmalarına rağmen umdukları gelişmeyi bulamadılar. Dalaman artık sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe ve Dalaman’a gelen nüfusun beklentileri gün geçtikçe değişiyor fakat Dalaman Belediye başkanı hala Dalaman’ı bir mahalle gibi yönetiyor. Bende yıllardır siyasetin içerisinde biri olarak bu yanlışa daha fazla göz yummak istemedim yıllardır sıktığım her el, konuştuğum her kardeşim Dalaman’ın sorunlarından bahsederek tarafıma neden sen belediye başkanı olmuyorsun diye soruyordu. İşte tam bu noktada bende kararımı vererek Belediye başkanlığı için İYİ Parti’den aday olma kararı aldım.”

ayhan-gunay-iyi-parti6.jpg

AYHAN GÜNAY KİMDİR?

1961 Dalaman Doğumlu olan Ayhan Günay Yıllarca Dalamanspor’da futbol oynamış antrenörlük ve yöneticilik yapmıştır. Dalamanspor’un kurucusudur. 2000 yılına kadar SEKA’da çalışan SEKA kapandıktan sonra Muğla İmar ve İskân başkanlığından emekli olmuştur. 1983 Yılında Anavatan partisi ile siyasete başlayan, 2 Dönem ilçe başkanlığı yapmıştır. 2004 yılında Doğruyol Partisinden Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 2024 önümüzdeki yerel seçimlerde İYİ Parti’den Belediye başkanı Aday Adayıdır.

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.