EMRE ÇAY, DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, okulların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

EMRE ÇAY, DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Dalaman ve Ortaca İlçelerini ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, bakım onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan okulları ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi, okullarda devam eden yaz kurslarını ziyaret etti. İl Müdürü Çay, öğretmen buluşmaları çerçevesinde Dalaman ve Ortaca ilçelerinde öğretmenlerle bir araya geldi.

İLK DURAK DALAMAN İLÇESİ OLDU

İl Müdürü Emre Çay, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Dalaman ilçesinde okul ziyaretleri ve bir dizi program gerçekleştirdi; yaz kurslarına katılan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçe Müdürü Taner Şen ve şube müdürleri İl Müdürü Emre Çay’a programlarında eşlik etti.

whatsapp-image-2023-08-03-at-14-54-04-1.jpeg

ORHAN GÜRÜN TÜRK KIZILAY ANAOKULU KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇIYOR.

İl Müdürü Emre Çay,Türk Kızılay İstanbul Şubesi Başkanlığı tarafından hayırseverin katkılarıyla Dalaman ilçesine kazandırılan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan anaokulunda incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanan okul, 2023 2024 eğitim öğretim yılında kapılarını okul öncesi çocuklara açacak.

OKULLARDA YAPILAN ONARIM ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

İl MüdürüEmre Çay, Dalaman ilçe programı çerçevesinde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilen okullarda incelemelerde bulundu. Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İHL ve ortaokulunu ziyaret ederek, okulun ek binasında yürütülen onarım çalışmalarını inceleyen İl Müdürü Çay; binada yapılması planlanan konferans salonu, yemekhane ve mutfak hakkında yetkililerden bilgi aldı.

OKUL ÖNCESİ YAZ KURSLARI EĞLENCELİ ETKİNLİKLERLE DEVAM EDİYOR

İl MüdürüEmre Çay, Dalaman Anaokulunu ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu. Yaz Kurslarına katılan okul öncesi öğrencilerin sergilediği müzik dinletisi ve tiyatro gösterisini izleyen İl Müdürü Emre Çay öğrencilerle birlikte pasta kesti.

DYK VE YAZ KURSLARINDA ÖĞRENCİLERYAZ TATİLLERİNİ VERİMLİ GEÇİRİYOR

İl Müdürü Emre Çay, Dalaman’da bir sonraki durağı Şerefler Ortaokulu oldu. DYK ve Yaz Kurslarına katılan öğrencilerle ve kurslarda görev alan öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Emre Çay, öğrencilerle kısa bir masa tenisi maçı yaptı. Müzik kurslarına katılan öğrenciler de İl Müdürü Çay için bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2023-08-03-at-14-54-03.jpeg

İL MÜDÜR EMRE ÇAY TİGEM’DE ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

İl Müdürü Emre Çay, Öğretmen Buluşmaları çerçevesinde öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaret ettiği ilçelerde öğretmenlerle informal buluşmalar gerçekleştiren İl Müdürü Emre Çay, Dalaman ilçesinde çeşitli okullarda görev yapan öğretmenlerle TİGEM tesislerinde bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada İl Müdürü Çay öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

ORTACA’DAYENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

İl Müdürü Emre Çay, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinin bir sonraki durağı Ortaca ilçesi oldu. Okulları ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, öğretmenler ve öğrencilerle gerçekleştirilen bir dizi programda bir araya geldi. İlçe Müdürü Bayram Topçu İl Müdürü Emre Çay’a programlarında eşlik etti.

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINDA ÖĞRENCİLER SINAVLARA HAZIRLANIYOR

İl MüdürüEmre Çay, ilk olarak Ortaca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ortaokulunu ziyaret etti.Okulda incelemelerde bulunan İl Müdür Çay, DYK’lara katılan öğrencilerimiz ve kurslarda görev alan öğretmenlerle bir araya geldi. Bir üst sınıfa ve sınavlara DYK kurslarıyla hazırlanan öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Emre Çay, öğrencilerin gelecek planlarını ve hayallerini dinledi.

FİNAL OKULLARINDA YAZ KURSU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İl MüdürüEmre Çay, Ortaca Final Okulları’nda düzenlenen Yaz Kursu Etkinliğine katıldı.Sepet Örme, Balon Patlatma ve Koordinasyon Parkurunun yer aldığı etkinlikte öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde keyifli zaman geçirdiler.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerinden okulda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Müdürü Çay, bu sene LGS’de iki şampiyon çıkarmayı başarak okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Aşure haftası vesilesiyle okul tarafından katılımcılara aşure ikram edilirken çocuklar dağıtılan pamuk şekerler ile sevindi.

DALYAN’DA ÖĞRETMENLER BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müdürü Emre Çay, Ortaca ilçesin görev yapan öğretmenlerle Dalyan’da bir araya geldi.Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada İl Müdürü Emre Çay, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.Ortaca Belediyesi İşletmesi Kafe Kefal' de öğretmenlere çay ikramı yapıldı. Program Dalyan’da öğretmenler ile birlikte düzenlenen tekne turu ile son buldu.

YAZ AYLARINDADA OKULLARDAYIZ

Yaz aylarında da okullardaolduklarını ifade eden İl Müdürü Emre Çay, “Farklı yaş ve seviyedeki öğrencilerimizi; akademik, sosyal, sanatsal, sportif etkinliklerle destekleyerek öğrenme kayıplarının telafisi için ek öğrenme imkânlarıyla tatil boyunca çocuklarımızla okullarda buluşuyor, onları geleceğe hazırlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.