Dalaman İlk Fen Lisesine Kavuşuyor

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri Dalaman’a yapılması planlanan Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili olarak inceleme yapmak üzere Dalaman’a geldi. Bakanlık yetkilileri ile Dalaman Belediye Başkanlığı’nda toplantı düzenlendi.

Dalaman İlk Fen Lisesine Kavuşuyor

Milli Eğitim bakanlığı tarafından Dalaman’a Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yapımı planlanıyor. Yapılması planlanan Fen Lisesi’nin ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin yerinde inceleme yapmak ve bilgi almak için Milli Eğitim bakanlığı yetkilileri Dalaman’a geldi.

Dalaman’a gelen bakanlık yetkilileri ilk önce yapılması planlanan lisenin yerinde incelemelerde bulundu. Bakanlık yetkilileri daha sonra Dalaman Belediyesi’nde Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya katıldı. Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen’de bulundu.

Dalaman’a yapılması planlanan 24 dersliği ve 100 yataklı pansiyonu bulunan Fen Lisesi’nin adı Dalaman Şehit Emre Kargın Fen Lisesi, 16 dersliği ve 3 atölyesi bulunan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin adı Dalaman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olacağı öğrenildi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 417 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.