CUMHUR UZUN MİLAS VE YATAĞAN’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

CHP Muğla 1.sıra milletvekili adayı Cumhur Uzun, Çarşamba gününü Milas ve Yatağan’a ayırdı. Uzun, Milas ve Yatağan’da esnaf ziyaretleri yaparak, işçilerle yemek yedi.

CUMHUR UZUN MİLAS VE YATAĞAN’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

MUSAFA AKTAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla 1.sıra Milletvekili adayı Av. Cumhur Uzun, Milas’ta CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İlçe yöneticileri ile Baharlı Mahallesi Koru Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu. İktidara gelmeleri halinde yapacakları hizmetleri anlatan Uzun, Ören yolu üzerindeki Yeniköy Termik Santralında işçilerle buluştu ve onlarla öğle yemeği yedi.

Daha sonra Yatağan’a gelen Uzun, Yatağan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, İlçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleriyle, İlçe Merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı.

Daha sonra Yatağan Küçük Sanayi Sitesi esnafını tek tek ziyaret ederek burada iktidar olmaları halinde yapacakları hizmetleri anlattı. Ardından İlçe Merkezindeki Kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Uzun genel olarak iktidara gelmeleri halinde, 85 milyon Türk vatandaşının hiçbir ayrım olmadan eşit olacağını anlatarak, seçimleri Millet ittifakının ilk turda kazanacağını belirtti.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.