CUMHUR İTTİFAKININ ORTACA’DA ADAY ADAYI ALİM UZUNDEMİR OLDU

​​​​​​​Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakıyla Ortaca belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKININ ORTACA’DA ADAY ADAYI ALİM UZUNDEMİR OLDU

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için takvim işlerken Muğla siyasetinde hareketlilik sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde de (MHP) aday adayları belli olmaya başladı. Bu kapsamda Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Cumhur İttifakıyla Ortaca belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Muğla İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan İl Başkanı Oğuz Akarfırat,

“2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde biz de MHP olarak tüm hazırlıklarımızı yapıp, 13 ilçemiz ve büyükşehrimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen dönemde Ortaca’da belediye başkan adayımız olan ve 5 yıldır şerefle bu görevi ifa eden Alim Uzundemir, Mart ayında yapılacak yerel seçimler içinde Cumhur İttifakının adayıdır. Feyzullah Gülada da Datça’da belediye başkanlığı için müracaat etmiştir. İki arkadaşımın da Cumhur İttifakının bir belediye başkanı olarak en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Diğer ilçelerimiz ve büyükşehir ile ilgili AK Parti ve MHP’nin görüşmeleri devam ediyor. Genel Başkanlarımızın taktirleriyle, değerli mevkidaşım AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile hangi ilçelerde hangi adayların olacağını önümüzdeki günlerde netleştireceğiz” dedi.

UZUNDEMİR: “ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DAHA PROFESYONELCE HİZMET EDECEĞİME İNANIYORUM”

Alim Uzundemir, aday adaylığını açıklayarak şunları söyledi:

“2019’da Ortaca’da halkın desteğiyle belediye başkanı seçildim ve o kadar olumsuzluklara rağmen 60 yıllık Ortaca Belediyesi’nin en fazla hizmet eden dönemini geçirdik. Belediyeciliğin bir okulu yok. Belediyecilik tecrübeyle olan bir şey. İlk dönemin ilk 2 senesinde sıkıntılar yaşadık. Onu acemilik dönemi olarak örüyorum. Önümüzdeki dönemde daha profesyonelce hizmet edeceğime inanıyorum. Ortaca için hangisi hayırlıysa o olsun.”

Bu haber toplam 847 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.