CHP İL BAŞKANI BALCI’DAN YATAĞAN ZİYARETİ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken CHP Yatağan’da hareket hızlandı. CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Yatağan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP İL BAŞKANI BALCI’DAN YATAĞAN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Çarşamba gününü Yatağan İlçesine ayırdı. Balcı, Yatağan İlçe binasında İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, kadın ve gençlik kolları, İlçe yöneticileri ile Belediye Başkan adayı Mesut Günay’la buluştu.

Parti binasında yaptığı konuşmada büyük alkış alan İl Başkanı Balcı, ülke ekonomisi ve vatandaşların özellikle emeklilerin geçinemediğini belirterek iktidarı eleştirdi.

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz ve partililerle Çarşamba pazarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, gazetemize yaptığı açıklamada ise, “İl Başkanımız Zekican Balcı, Yatağan İlçesine gelerek önce parti binasında, partililerle buluştu, sonra çarşıya gezerek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarımızın, İl Başkanımıza gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.