BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Bodrum Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde temizlik, budama ve çevre düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Cenaze Hizmetleri Birimi'nden oluşturulan saha ekipleri, hem kent estetiği hem de çevre sağlığı bakımından yarımadanın dört bir yanında koordineli şekilde çalışmalara devam ediyor.

Ot biçme, budama ve temizlik çalışmaları Bodrum merkezden Karaova'ya, Yalıkavak'tan Turgutreis'e kadar 56 mahallede koordineli olarak yürütülüyor. En son Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Konacık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı ve Gaz Deresi Caddesi'nde saat 04.30'da başlatılan çalışmalarda 85 personel görev aldı.

iha

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.