Başkan Toksöz Yatağan’da yeniden aday gösterildi

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Yatağan Belediye Başkan adayı Mustafa Toksöz oldu.

Başkan Toksöz Yatağan’da yeniden aday gösterildi

Muğla’nın Yatağan İlçesinde 48 yıl aradan sonra CHP’den Belediye Başkanlığını devralan Mustafa Toksöz, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde, partisi tarafından yeniden aday gösterildi.

Yapılan aday tanıtımında yeniden aday gösterilen Başkan Toksöz, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Durmak yok, yola devam! Yeniden Yatağan Genel Başkan Vekilimiz Sayın Efkan Ala’nın teşrifleriyle, Milletvekillerimiz Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti İl Başkanımız Gültekin Akça, MHP İl Başkan Vekilimiz Özkan Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanımız Emre Karaöz, MHP İlçe Başkanımız Oğuzhan Çay ve hemşerilerimizin coşkulu katılımlarıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Cumhur İttifakı AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı olarak, GerçekBelediyeciliği Yatağan ile yeniden buluşturacağımız müjdelendi. Şahsımı bu heyecanlı ve mutlu günde yalnız bırakmayan başta eşim Ümmühan Toksöz’e, tüm misafirlerimize, Cumhur İttifakı üyelerimizin temsilcilerine ve hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

424649049-3617227631851135-3631333832617774939-n.jpg

Yatağan AK Parti İlçe Başkanı Emre Karaöz ise, “Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, 5 yılda İlçemizde çok önemli hikmetlere imza attı. Yatağan tarihinde görülmedik hizmetlere kavuştu. Halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir. Ben bu konuda emeği geçen tüm meclis üyelerimize Yatağan halkına çok teşekkür ediyorum.”

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.