A.ADAYI KÖKSAL’DAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

CHP Menteşe Belediye Başkan aday adayı Gonca Köksal, Muğla Medya Grubuna ziyarette bulundu. Köksal, “Menteşe için hayallerimiz, projelerimiz var. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

A.ADAYI KÖKSAL’DAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe Belediye Başkan aday adayı Gonca Köksal, Muğla Gazetesi, Muğla Postası Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV’yi bünyesinde bulunduran Muğla Medya Grubunu ziyaret etti.

Muğla Medya Grubunun Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e projelerinden bahseden aday adayı Köksal, seçim sürecinde yerel basının önemine vurgu yaptı.

Köksal, “Bizim, Menteşe için 3 hedefimiz var. Bu hedefler gerçekleştiğinde şehrimiz Türkiye’ye örnek olacak, belediyecilik alanında parmakla gösterilecek bir şehir haline gelecek. Çok çalışmak gerekecek, çok kafa yormak gerekecek ama bunu başarmak mümkün ve bizim elimizde. Turizm, ticaret, tarım ve teknoloji ile şehrimize tertemiz bir kazancı getirecek, Menteşe’mizi zenginleştirecek ve şehrimizi parlatacak olan bu 4 başlıkla ilgili planlarımız ve projelerimiz hazır” diye konuştu.

Muğla gündeminin değerlendirildiği ziyarette gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Gonca Köksal’a siyasi hayatında başarılar dileyerek, Menteşe’ye kadın belediye başkanının yakışacağını söyledi.

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.