Muğla Sarıkamış Şehitleri için yürüyecek

1.Dünya Savaşı’nda Sarıkamış’te şehit düşen binlerce vatan evladını anmak için Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi tarafından “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” düzenlendi.Muğla...

Muğla Sarıkamış Şehitleri için yürüyecek

1.Dünya Savaşı’nda Sarıkamış’te şehit düşen binlerce vatan evladını anmak için Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi tarafından “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” düzenlendi.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi koordinesinde Sarıkamış şehitleri anısına 5 Ocak 2014 Pazar günü saat 10.00’da yürüyüş gerçekleştirilecek. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyecek gençler Sarıkamış Şehitlerini anacaklar.

Muğla’nın dört bir yanından gençler, Sarıkamış’ta şehit düşen Mehmetçikleri 99’uncu yılında anmak için 5 Ocak 2014 Pazar günü Muğla Cumhuriyet Anıtında bir araya gelecek. ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ne katılacak olan gençler, Sarıkamış’ta şehit düşen binlerce vatan evladına olan görev ve sorumluluklarını bir kez daha hatırlatacak.

Yürüyüşe büyük önem verdiklerini belirten Muğla gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi “Tüm gençlerimizi Sarıkamışta şehit verdiğimiz atalarımızı yad etmeye davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.