Muğla Odalarından Hisarcıklıoğlu’na tam destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Muğla’daki Ticaret, Ticaret ve Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsasının Başkan ve Meclis başkanları, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde Muğla’da bir...

Muğla Odalarından Hisarcıklıoğlu’na tam destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Muğla’daki Ticaret, Ticaret ve Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsasının Başkan ve Meclis başkanları, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde Muğla’da bir araya geldi.

Toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Fethiye ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Marmaris Ticaret Odası (MTO), Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Muğla Ticaret Borsası, Bodrum ve Marmaris Deniz Ticaret Odası, başkan, meclis başkanları ve temsilcileri katıldı. Muğla Odaları ve Borsası’nın 2013 yılının ilk bölgesel toplantısında alınan kararlar ile ilgili açıklamayı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş yaptı.

Yılda 4 toplantı yapacaklar

Muğla Odaları ve Borsası’nın bölgesel toplantılarının üç ayda bir Oda ve Borsa’nın bulunduğu ilçelerde yapılacağını açıklayan MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, “Odalarımız ve Borsa yeni seçimden çıktı. Milas haricindeki tüm arkadaşlarımız yeniden göreve seçildi. Yönetim ve Meclislerde değişikler yaşandı. Muğla’da yaptığımız ilk bölgesel toplantıda ortak kararlar aldık. Öncelikle bu toplantıların üç ayda bir yapılması kararının yanında, MUTSO Meclis başkanımız başkanlığında ortak bir sekreterya oluşturulması kararı çıktı. Tüm çalışmalar bu sekreterya üzerinden yapılacak” dedi.

TOBB Turizm Konseyi için çalışma yapılacak

MUTSO Başkanı Karakuş, Muğla’nın önemli turizm merkezlerinin bulunduğu il olması nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un Turizm Komisyonu toplantısının Muğla’da yapılması için karar aldıklarını belirterek, “Fethiye, Marmaris, Bodrum, Datça, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Ula ve Milas ilçelerimizin tamamı denize kıyısı bululan ilçelerimiz. Türkiye’ye önemli döviz girdisi sağlayan Muğla’da önümüzdeki günlerde TOBB Turizm Komisyonunun Muğla’da yapılmasını sağlamak için karar aldık” dedi.

Hisarcıkloğu’na destek verilecek

Bülent Karakuş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Türkiye’nin kalkınma hedeflerine ulaşmada vazgeçilmez unsur olarak ekonomik, kültürel ve sosyal alanda yurt içinde ve yurt dışında iş dünyasına yön veren bakış açısı ile öncü olduğunu açıkladı. Karakuş, “Bizler yaklaşık 9 yıldan bu yana başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile aynı ekipte çalışıyoruz. Bu yeni dönem ile birlikte Muğla İli Odaları ve Borsası olarak önümüzdeki 4 yıllık süreçte bu tablonun aynı şekilde devam etmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bütün bu görüşlerden yola çıkarak Muğla İli Odaları ve Borsası olarak Ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve ekibini desteğimizin tam olduğunu kamuoyu ile paylaşırız” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.