Muğla kısa filmle yaşama bağlandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde uyguladığı “Yaşama Datça’da Bağlan ” projesi kapsamında düzenlenen kısa film yarışması sona erdi.İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bağımlılıkla mücadele amacıyla...

Muğla kısa filmle yaşama bağlandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde uyguladığı “Yaşama Datça’da Bağlan ” projesi kapsamında düzenlenen kısa film yarışması sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bağımlılıkla mücadele amacıyla yürüttüğü “Yaşama Datça’da Bağlan” projesi kapsamında il genelinde düzenlenen teknoloji bağımlılığı ve engel konulu kısa film yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, protokol üyeleri ve 13 ilçeden öğretmen, idareci ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen törende konuşan Muğla Valisi Çiçek; “Her şey sevgiyle başlar. Sevgisizliğin olduğu yerde bağımlılık söz konusudur. Bağımlılıkla mücadelede sayısal veriler önemlidir ama yeterli değildir. Mücadele projelerle desteklenmelidir. Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları gönülden destekliyorum. Bu projenin diğer illere örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” dedi. Konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci “Bütün ili, bütün öğrenci ve öğretmenlerimizi kapsayan projeler üretmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin derslerinin yanı sıra kişisel gelişimini de önemsiyoruz. Öğrencilerimiz teknolojinin artılarından faydalansın fakat buna bağımlı olmasın.”dedi.

Değerlendirmeler sonucu; Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi Birincilik , Datça Şehit Ersoy Yorulmaz Mesleki Ve Teknik Eğitim Merkezi İkincilik , Menteşe Bayır Anadolu Lisesi Üçüncülük ve Köyceğiz Anadolu Lisesi Milli Eğitim Özel Ödülüne layık görüldü.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.