MUĞLA HALKININ GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimde partilerin oluşturduğu meclis üye listeleri ile ilgili olarak kamuoyuna düşen iddialara sert tepki verdi.Son günlerde kamuoyunda...

MUĞLA HALKININ GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimde partilerin oluşturduğu meclis üye listeleri ile ilgili olarak kamuoyuna düşen iddialara sert tepki verdi.

Son günlerde kamuoyunda bazı partilerin meclis üyeliği adaylıkların belirlenmesinde kirli pazarlıkların döndüğü iddialarına BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, sert tepki gösterdi. Siyasetin hizmet için yapılması gerektiğini savunan Harun Akın, tüm Belediye Başkan Adaylarına ve siyasi partilere Muğla halkının kaderi ve geleceği ile oynanmaması çağrısında bulundu.  Akın, “Şeffaf, dürüst ve ahlaklı siyaset halkla paylaşarak yapılır. Neden korkuyor neden çekiniyorsunuz. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle bazı siyasi partilerin belirlediği meclis üyeliklerinde dönen çirkin pazarlıkları, parayla satılan meclis üyeliği sıralamalarını kamuoyunda duyuyoruz. Bundan utanıyor ve sizleri esefle kınıyorum. Parayla satın alınan bir makam ve mevkiye oturan kişiden siz Muğla halkına ne hayır, ne hizmet bekliyorsunuz soruyorum. Sizlerin çirkin pazarlıklarla sıralamaya koyarak meclise göndereceğiniz kişi sadece sizin ve kendinin değil tüm Muğla halkının çıkar ve menfaatlerini koruyacak, kollayacak kişi olmalıdır. Buna ne hakkınız vardır sorarım?”

Muğla’ya hizmet verebilecek siyasetçilerin ön plana çıkması gerektiğini savunan Harun Akın şunları söyledi:

“Neden gerçek anlamda içerisinde hizmet aşkı olan insanları değil de, sadece ekonomik menfaat ve çıkarları ön plana çıkararak böylesi çirkin pazarlıklar içerisine giriyorsunuz. Seçim sürecinde cebinizden para harcamaya kıyamıyor musunuz? Paranız yoksa ilkeli, dürüst samimi siyaset yapmayı da mı beceremiyorsunuz. Harcadığınız, harcayacağınız milyarları, milyonları nereden nasıl çıkarırız, yada kimin sırtına nasıl yükleriz derdinde misiniz? İçinde Muğla sevdası ve hizmet aşkı olan bu hesapları yapmaz, bu tür çirkin pazarlıkların içerisinde bulunmaz. Biz rahmetli genel başkanımız şehit Muhsin Yazıcıoğlu’ndan aldığımız siyasi ahlak ve edep doğrultusunda siyaset yapıyor ve bir seçim süreci yürütüyoruz, Bizlerde Belediye Başkan adayları ve meclis adayları belirledik ancak hiçbir çirkin pazarlığın içerisinde bulunmadık, bulunmayacağız. Bizim tek derdimiz, sevdamız nefes aldığımız, yaşadığımız, kazanımlarımızı elde ettiğimiz ve çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin yaşamını idame ettireceği Muğla’dır. Bu nedenle çok kıymetli hemşerilerime oylarını kullanırken iyi düşünmelerini, keşke elim kırılaydı vermeseydim demektense doğruluğuna, dürüstlüğüne inandıkları adaylar ve şahsiyetler doğrultusunda oylarını kullanmalarını önemle arz ediyorum. Ben bu tür pazarlıklar içerisinde bulunan adaylara ve siyasi partilere en güzel cevabı 30Mart günü çok değerli Muğla halkının vereceğine yürekten inanıyorum. Bunun için gelin ideolojileri, siyasi görüşleri bir kenara bırakalım Muğla adına bir olalım, beraber olalım Bu seçimde Muğla kazansın istiyorum.”

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.