Muğla emniyet teşkilatı, öğretmenlerle buluştu

Muğla Emniyet Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenleyerek kutladı.Düzenlenen kahvaltıda, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim...

Muğla emniyet teşkilatı, öğretmenlerle buluştu

Muğla Emniyet Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenleyerek kutladı.

Düzenlenen kahvaltıda, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve her iki müdürlüğün yetkilileri de hazır bulundu.

Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Muğla Emniyet İl Müdürlüğü olarak okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmek istediklerini belirterek, “Toplumun nabzını tutan öğretmenlerdir. Karşılaştığınız sorunlarda emniyete gelmekten çekinmeyin. Muğla hepimizin, öğrenciler hepimizin, öğretmenler hepimizin, vatandaşlar hepimizin. Emniyet sizin. Emniyet sizin için var. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

İL Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar da konuşmasında, “Bu kadar yoğun bir zaman içerisinde fırsatları da değerlendirerek 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bizleri bu nazik ortamda, yüz yüze iletişim kurmak adına kurumları bir araya getiren Emniyet Müdürümüz Ahmet Akbal ve emniyet çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kurumların birbiriyle yardımlaşarak yaptıkları çalışmaların daha güzel meyve verdiğine işaret eden Milli Eğitim Müdürü Çınar, “Biz büyük bir camiayız. Yaklaşık 146 bin öğrencimiz, 10 bin öğretmenimiz var.  650’nin üzerinde bir kurumda bu hizmeti yürütmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız evden çıkıp okula gelinceye kadar, okuldan çıkıp eve gidinceye kadar bizim güvencemiz altında olması gerekiyor.  Okulda bunu biz sağlıyoruz. Okuldan sonrasını da emniyetin sağladığını görüyoruz. Biz öğrencilerimizi iyi bir ortamda, güvenli bir ortamda eğitim vermenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda bize destek veren emniyet camiamıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.